انار از مدتها پيش به دليل دارا بودن خواص شفابخش فراوان به عنوان يك صندوق فوق العاده و درمان كننده شناخته شده است.
گروهي از پزشكان به تازگي به اين نتيجه رسيدهاند كه نوشيدن آب انار به برطرف كردن ناراحتي و مشكلات در بيماران كليوي كه تحت دياليز قرار ميگيرند، كمك ميكند.
از جمله اين كه نوشيدن آب اين ميوه احتمال مرگ بيماران كليوي در اثرعفونتها و مشكلات قلبي مرتبط با اين بيماري را كاهش ميدهد.
به گفته اين متخصصان؛ علت اين تاثير، مقدار بالاي آنتي اكسيدان موجود در اين ميوه است. در واقع اين پزشكان با آزمايش روي گروهي از بيماران كليوي به اين نتايج دست يافتهاند.
به گزارش روزنامه ديلي اكسپرس چاپ لندن، انار هم اكنون به عنوان ميوهاي كه فشار خون و كلسترول را پايين ميآورد، قدرت باروري را افزايش ميدهد و از پوست در برابر خورشيد محافظت ميكند، شناخته شده است. به علاوه در مطالعهاي كه اخيرا در آمريكا انجام گرفته معلوم شد كه اين ميوه براي مقابله با سرطان پروستات هم سودمند است.
به گزارش ايسنا، انار سرشار از ويتامين است و به دليل دارا بودن آهن و ساير املاح ديرهضم است.
انار ميوهاي خون ساز قوي براي قلب، دفع كننده چربي، برطرف كننده سموم حاصل از عفونتهاي داخلي و دافع حرارت است. همچنين مصرف آب انار شيرين با شكر و نشاسته براي درد سينه و درمان سرفه توصيه مي شود. انار از تصلب شرائين، پيري زودرس، آلزايمر و سرطانها جلوگيري ميكند.
آب انار همان طور كه گفته شد خاصيت ميكروب كشي و ضد عفوني كنندگي دارد. يك عدد ميوه انار به اندازه معمولي، 40 درصد نياز روزانه بدن به ويتامين ث را تامين ميكند و در عين حال منبع غني از اسيد فوليك، پتاسيم و آهن است.
متخصصان تغذيه ميگويند: آنتي اكسيدانهاي موجود در انار سه برابر بيشتر از آنتي اكسيدانهاي موجود در چاي سبز است. انار امكان تشكيل پلاك در عروق خوني را تا 30 درصد كاهش ميدهد.
انار براي رفع التهاب معده، درمان كم خوني، افزايش انرژي بدن، درمان اسهال، آرتريت و زردي و نيز براي رفع عطش بسيار مفيد است. به علاوه دانه انار هم براي حل كردن سنگ كليه و مثانه كاربرد دارد.
منبع خبر: خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا