عضو مرکز تحقيقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشكي مشهد افزایش سن و ابتلا به عفونت را از عوامل زمینه ساز مننژیت عنوان کرد . به گزارش وب دا، دکتر علی شعیبی با اشاره به اینکه در مننژيت پرده هاي مننژ كه اطراف مغز را احاطه كرده اند دچار عفونت مي شوند اظهار داشت: ضربه خوردن به سر، سابقه عمل جراحي اعصاب و سابقه عفونت هاي مختلف به ويژه ريه، گوش و يا سينوس از جمله عواملي است كه مي تواند زمينه ساز ابتلا به بيماري مننژيت باشد.
وی با بیان اینکه بیماری مننژیت در سالهای ابتدای زندگی و دوران پیری بیش از دیگر زمان عمر بروز می کند خاطر نشان کرد: بيماري مننژيت انواع مختلفي مانند مننژيت هاي قارچي، ويروسي و يا باكتريال دارد كه بسته به نوع عامل ايجاد كننده علائم آن متفاوت است.
وی با بيان اينكه مننژيت هاي باكتريال از ديگر انواع مننژيت ها خطرناك تر است اظهار داشت: علائم ابتلا به اين نوع از مننژيت سردرد، تهوع، تب، ترس از نور، بد شدن حال عمومي و گاهي تشنج است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اين راستا افزود: علائم مشترك در بين تمامي انواع مننژيت شامل تب و سردرد، سفتي گردن، گيجي و خواب آلودگي است كه ظرف 24 تا 48 ساعت افزایش یافته و ممكن است مرگبار بشود.
وي با اشاره به روش هاي پيشگيري از اين بيماري تاكيد كرد: اولين و مهمترين راهكار پيشگيري از مننژيت پرهيز از انجام كارهايي است كه سبب بروز ضعف در سيستم ايمني شود