هر چند بکارگیری بانداژ سه گوش روی سطوحی چون کف دست و یا پاها نمی تواند باعث ایجاد فشاری گردد که قادر به کنترل خونریزی باشد ولی می تواند برای نگهداری سایر انواع پانسمان ها در این نقاط مفید باشد. روشی که در اینجا برای بانداژ یک دست بیان شده است می تواند در مورد پاها نیز بکار برده شود (که در اینصورت) باید دو انتهای باند را در اطراف (روی) قوزک پا گره زده و محکم نمایید.
• شیوه انجام:
1) باند سه گوش را روی یک سطح صاف پهن کنید، حاشیه (لبه) را در قسمت قاعده تا کنید و دست مصدوم را روی آن بگذارید به نحوی که انگشتان آن رو به سمت راس باند قرار گرفته باشند. قاعده را در سطح مچ قرار دهید. سپس روی سطح مجروح را پانسمان کنید.باند را از ناحیه راس آن گرفته و به نحوی آن را تا کنید که راس آن روی ناحیه ساعد قرار گیرد.
2) دو انتهای دیگر باند سه گوش را هر کدام در جهتی مخالف با دیگری در اطراف مچ بپیچانید سپس دو انتهای دیگر باند را به روش مربعی و در نقطه ای روی راس آن گره زده و به طریقه کشیدن راس باند به آرامی بانداژ به عمل آمده را روی پانسمان (یعنی روی پوشش دیگر سطح زخم ) محکم و تثبیت نمایید.راس باند را از روی گره گذرانده و چین دهید (تا کنید) و بعد آنرا (راس باند را) زیر بانداژ فرو نمایید.
منبع: مباني كمك هاي اوليه ، ترجمه:دكتر نادر سيد رضوي.
انتشارات:مؤسسه آموزش عالي علمي كاربردي هلال ايران. چاپ اول.1383.