مطالعه جديد نشان ميدهد در حالي که اخيرا پزشکان از تجويز آموکسي سيلين براي کودکان داراي التهابات حاد سينوسي خودداري ميکنند، داروهاي نامناسب ديگري را که آنتي بيوتيکهاي قوي هستند، تجويز ميکنند.
واحد علوم پزشکي ايران، طبق اين گزارش، مشکلات سينوسي حاد بسيار شايع هستند و بيش از 3 ميليون پزشک در سال براي اين مسئله با بيماران ملاقات ميكنند و آنتي بيوتيکها به طور گسترده براي اين شرايط تجويز ميشوند.
در اين رابطه دکتر آدام هرش گفت: به دليل اين که آموکسي سيلين در اين شرايط هم ارزان است و هم از اسپکتروم باريکي داراست اکثرا از آن استفاده ميکنند اما بعضي اوقات ممکن است اين دارو التهابات را به يک عفونت باکتريايي تبديل کند.
بر پايه اين گزارش، پزشکان معتقدند: آموکسي سيلين در بعضي مواقع خطراتي را براي اين بيماران به همراه دارد و اضافه کردند در حالي که به نظر ميرسد پزشکان اين موضوع را دريافته و در تجويز خود احتياط ميکنند ولي آنها به جاي آموکسي سيلين از داروهاي نامناسب ديگري استفاده ميکنند.
سرويس بهداشت و درمان ايسنا