به وسیله یک باند سه گوش باز شده می توان به عمل تثبیت موقعیت پانسمان های به کار رفته در ناحیه فرق سر کمک نمود ولی نمی توان به وسیله آن فشار لازم برای کنترل خونریزی های شدید این قسمت را به وجود آورد. در این گونه موارد باید پانسمان پوشاننده سطح زخم (در ناحیه جمجمه را) با یک باند نواری در محل خود محکم نمود (مباحث خونریزی های نقاط خاص بدن و بانداژ های نواری را نیز مطالعه کنید) بهتر است در صورت امکان مصدوم را بنشانید چرا که در این وضعیت انجام عمل بانداژ در ناحیه کاسه سر راحت تر صورت خواهد گرفت.
• شیوه انجام:
1) به روش تا کردن باند لبه ای در ناحیه قاعده ای آن ایجاد نمایید سپس باند سه گوش را طوری روی سر مصدوم بگذارید که قسمت میانی قاعده باند مختصری بالاتر از (امتداد) خط ابروهای وی قرار گیرد و اجازه دهید تا راس باند در پشت سر او آویزان گردد یعنی انتهاهای باند را پشت شانه بیاندازید.
2) دو انتهای دیگر باند را به گونه ای دور سر مصدوم بیاورید که یا حاشیه (یا لبه ای که در ناحیه قاعده ایجاد کرده بودید) مختصری بالاتر از گوش های وی به سمت قسمت خلفی سر او امتداد یابد. سپس دو انتهای باند را در پشت گردن مصدوم و بر روی راس باند متقاطع کنید (از روی یکدیگر عبور دهید.)
3) دو انتهای باند را از اطراف (طرفین) سر مصدوم عبور داده و به جلوی سر وی بیاورید. برای تثبیت و تحکیم بانداژ دو انتها را به روش مربعی به هم گره بزنید طوری که محل گره در وسط پیشانی مصدوم انتخاب شده و نزدیک به قاعده بانداژ قرار داشته باشد.
4) در حالیکه با یک دستتان سر مصدوم را ثابت نگاهداشته اید، با دست دیگرتان راس باند را به سمت پایین بکشید تا بانداژ شما محکم گردد سپس راس باند را به سمت بالا و به طرف فرق سر مصدوم آورده و آنرا به وسیله یک سنجاق قفلی تثبیت نمایید. اگر این گونه سنجاق ها را در اختیار ندارید می توانید راس باند را روی انتها های متقاطع آن در ناحیه پشتی سر تا کرده (چین داده) و سپس آنرا به درون بانداژ وارد نمایید.
منبع: مباني كمك هاي اوليه ، ترجمه:دكتر نادر سيد رضوي.
انتشارات:مؤسسه آموزش عالي علمي كاربردي هلال ايران. چاپ اول.1383.