به گزارش وب دا، مسئول بهداشت دهان ودندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: هرچه تعداد سيگارهاي کشيده شده در طي يک سال بيشتر باشد و هرچه تعداد سال هاي سيگار کشيدن بالاتر رود، خطر ابتلا به سرطان دهان نيز بيشتر مي شود.
دکتر عبداله هروی خاطر نشان کرد: سرطان دهان بيش از 3% کل سرطان هاي ايجاد شده را تشکيل مي دهد و اغلب آنها در افرادي که ساليان زيادي سيگار مي کشند و يا در افرادي که همراه سيگار از نوشيدني هاي الکلي استفاده مي کنند ايجاد مي شود.
مسئول بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه سرطان دهان اگر در مراحل اوليه تشخيص داده شود اغلب درمان آن با موفقيت همراه است، گفت: در مراحل اوليه ابتلا به سرطان دهان ضايعات سرطاني بدون درد و معمولاً به صورت لکه ها ي سفيد و قرمز کوچک و يا به صورت زخم هاي بدون درد که التيام نمي يابند ديده مي شوند و اين ضايعات معمولاً در طي معاينات منظم دندانپزشکي کشف مي شود.
دکتر عبداله هروی با تاکید بر مهم بودن معاينات منظم دندانپزشکي خاطر نشان کرد: زمانی که ضايعات سرطاني توسط خود بيمار به خاطر درد و سوزش مورد توجه قرار گيرد ممکن است مراحل پيشرفته آن باشد که معمولاً از پيش آگهي خوبي برخوردار نيستند.
وی بروز بیماری های قلبی و عروقی، سکته های مغزی و قلبی، زایمان های زود رس و ناموفق، بیماریهای دهان، عفونت بافت نگهدارنده دندان را از دیگر مضرات کشیدن سیگار برشمرد و گفت: ترک سيگار ريسک ابتلا به سرطان دهان و بيماري لثه را به شدت کاهش مي دهد.