يک فوق تخصص عفوني اطفال و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، ياد گرفتن تب سنجي از سوي خانوادههاي داراي فرزند را بسيار مهم دانست و گفت: معمولا هنگامي که خانوادهها، کودک خود را نزد پزشک ميبرند، تب او را با دارويي همچون استامينوفن يا ايبوپروفن پايين ميآورند كه موجب آن ميشود تا پزشک در بررسي تب کودک دچار اختلال شود.
دکتر سيد عليرضا فهيم زاده در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشکي ايران، دانستن ميزان تب کودک را براي پزشک مهم عنوان کرد و گفت: بهترين دماسنجها براي تبسنجي، دماسنجهاي جيوهاي است که در خانوادهها وجود دارد.
اين فوق تخصص عفوني اطفال ادامه داد: اگرچه کار با دماسنجهاي کامپيوتري يا چسبي، سادهتر است اما اين دماسنجها چندان دقيق نيستند، در حالي که دماسنجهاي معمولي بسيار دقيقتر عمل ميکنند.
وي ياد گرفتن کار با دماسنجهاي جيوهاي را بسيار ساده دانست و گفت: کافي است خانوادهها کار با اين دماسنج را يک بار با پزشک خود تمرين کنند.
اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با بيان اينکه اصولا تب در طب اطفال بسيار مهم است، گفت: اگرچه در 85 تا 90 درصد موارد، تب کودک، علتي براي بيماري خطرناک نيست اما از آنجا که در 10 تا 15 درصد موارد، پاي بيماري خطرناکي در ميان است، لذا نميتوان از بردن کودک نزد پزشک امتناع كرد.
دکتر فهيم زاده اضافه کرد: ممکن است علت تب کودک يک بيماري جدي باشد و زمان از دست برود.